Izvor: DANuBeogradu.rs, 06.Apr.2024, 22:17

KANDA, KODŽA I NEBOJŠA koncertima u DOB-u obeležavaju 10 godina albuma „Volja za noć“

Beogradski bend Kanda, Kodža i Nebojša će na dva koncerta, koji će biti održani 12. i 13. aprila 2024. u Velikoj sali Doma omladine, sa svojom vernom publikom obeležiti 10 godina od objavljivanja, po mnogima, najznačajnijeg albuma njihove više od 30 godina duge karijere, „Volja za noć“. Bend će prirediti posebno koncertno iskustvo, jer će … Članak KANDA, KODŽA I NEBOJŠA koncertima u DOB-u obeležavaju 10 godina albuma „Volja za noć“ se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koncert čuvenog bugarskog performera, koreografa i kantautora Iva Dimčeva u Beogradu

Izvor: DANuBeogradu.rs, 06.Apr.2024

U petak, 12. aprila 2024. od 21.00 u beogradskom klubu Karmakoma, čuveni bugarski performer, koreograf i kantautor Ivo Dimčev održaće koncert čiji je koorganizator Stanica Servis za savremeni ples. Ivo Dimčev je međunarodno priznati umetnik, koji svojim prepoznatljivim androginim i stalno promenljivim...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.