Izvor: Luftika.rs, 30.Nov.2022, 09:34

Jovana Jeremić priznala kada je izgubila nevinost i šokirala sve svojim priznanjem

Voditeljka Jovana Jeremić odgovorila je na škakljivo pitanje na koje se mnogi ne bi usudili.
Jovanu su pitali kada je izgubila nevinost zbog čega je nastao pravi šok u studiju. Gosti nisu mogli da veruju šta čuju, pa su je nekoliko puta pitali da li je to prava istina.
„Kada si izgubila nevinost?“, pitao je voditelj u emisiji „Ami Dži šou“.
– Izgubila sam nevinost sa 23 i po godine. Majke mi moje. Moraš da shvatiš, ja nikada ne lažem na televiziji, izgubila >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sam nevinost, neću sada kao svi da me bude sramota, pitaj me Ognjene, pitaj me to pitanje, nemam čega se stidim, sa 23 i po, za druge je zezanje, ja sam tog dečka najviše volela, veliki pozdrav za njega, bio je veliki gospodin, kralj, pozdrav za njega – rekla je Jovana.
Jovana Jeremić vrbovana za elitnu prostituciju: Nuđeno mi je bogatstvo da budem žena za jake muškarce
Izvor: Kurir

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NEMAM ČEGA DA SE STIDIM" Šok u emisiji! Jovana Jeremić otkrila KADA JE PRVI PUT IMALA INTIMNI ODNOS - gosti u studiju nisu mogli da veruju

Izvor: Blic, 30.Nov.2022

Voditeljka Jovana Jeremić, svojim izjavama i ponašanje ne prestaje da šokira javnost, a to je uspela još jednom kada je odgovarala na intimne pitanja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.