Izvor: Luftika.rs, 17.Apr.2023, 12:25

Jovana Balašević prijavila supruga za nasilje u porodici, zaključao ju je u stan i govorio da je luda

Nastavlja se životni rolerkoster porodice Balašević nakon smrti poznatog umetnika.
Glumica Jovana Balašević, ćerka poznatog novosadskog kantautora Đorđa Balaševića, prijavila je u subotu svog vanbračnog supruga Aleksandra Jovanovića, inače bivšeg predsednika Skupštine Grada Novog Sada, za nasilje u porodici.
Mediji prenose da je Jovana došla u stan u Ulici Ilije Ognjanovića u kom je živela sa suprugom da pokupi stvari i da se iseli kada je došlo do verbalnog obračuna. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Navodno je Aleksandar izrekao niz uvreda, a potom je Jovanu zaključao u stan i rekao joj da neće izaći odatle i da zove policiju.
Jovana je potom pozvala majku, koja je kontaktirala policiju, a ubrzo nakon toga, Jovanović je otključao stan i pustio je da izađe.
Jovana je policiji izjavila da već godinama trpi psihičko nasilje i da je Jovanović naziva ludačom, te da joj govori da treba da se leči i da pije lekove.
Inače njih dvoje iz vanbračne zajednice imaju dvoje maloletne dece. Prema nezvaničnim informacijama iz PU Novi Sad, Jovanoviću je određena hitna mera zabrane prilaska i protiv njega je tužilaštvo podnelo krivičnu prijavu u redovnom postupku za nasilje u porodici.
Izvor: Telegraf
Aleksa Balašević dobio 15 miliona RSD od Grada Novog Sada za snimanje filma
 

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĆERKA ĐORĐA BALAŠEVIĆA PRIJAVILA SUPRUGA ZA NASILJE Glumica otkrila da tortura traje mesecima! Jovanoviću izrečena zabrana prilaska!

Izvor: Pančevac-online.com, 17.Apr.2023

Glumica Jovana Balašević, ćerka čuvenog novosadskog kantautora, sada pokojnog Đorđa Balaševića, u subotu je prijavila supruga Aleksandra Jovanovića za nasilje u porodici. Njemu su odmah izrečene hitne mere zabrana prilaska i komunicoiranja, a o svemu je obavešteno i nadležno tužilaštvo....

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.