Izvor: Luftika.rs, 05.Jan.2024, 10:41

Jokić ludom trojkom sa 12 metara u poslednjoj sekundi doneo pobedu Denveru (VIDEO)

Nestvarnom trojkom Nikole Jokića u poslednjoj sekundi utakmice Denver Nagetsi savladali su u gostima Golden Stejt Voriorse rezultatom 130:127.
Popularni „Džoker“ utakmicu je završio sa 34 poena, 10 asistencija i devet skokova.
U samom finišu meča Denver je bio u zaostatku, a onda je Somborac preuzeo odgovornost.
Najpre je pogodio za izjednačenje na 26 sekundi pre kraja meča (127:127), da bi u poslednjem napadu sa oko 12 metara udaljenosti iz izuzetno teške pozicije „opalio“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << trojku i pogodio za pobedu svog tima, prenosi Kurir.
NIKOLA MF JOKIC GAME WINNER.
pic.twitter.com/CCCSnUCW7H
— Hoop Central (@TheHoopCentral) January 5, 2024

Ljubitelji košarke imali su priliku da uživaju u izuzetno uzbudljivom duelu punom preokreta.
Nagetsi su u finišu treće deonice imali blagu prednost, međutim, domaćin zahvaljujući sjajnom šutu za tri pravi seriju na startu poslednje deonce i dolazi do, naizgled, nedostižne prednosti 123:105 na samo sedam minuta pre kraja.
Ipak, šampion se nije predavao. Na krilima Gordona i maestralnog Nikole Jokića gosti iz Kolorada uspevaju da naprave preokret o kom će se dugo pričati.
Jokić je bio najefikasniji akter meča sa 34 poena, devet skokova i 10 asistencija za 38 minuta igre. Nedostajao mu je samo jedan skok da zabeleži novi tripl-dabl. Sjajno je šutirao iz igre na ovom meču 13/16 i 2/2 za tri poena.
Dirljiva scena topi srca: Jokićeva ćerka trči tati u zagrljaj, a onda sledi najslađi poljubac (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Ima li ko bolji? Jokićeva simultanka za preokret sa -18 VIDEO

Izvor: B92, 05.Jan.2024

Nikola Jokić je trojkom za pobedu uz zvuk sirene samo ukrasio svoju spektakularnu partiju protiv Golden Stejt Voriorsa...Denver Nagetsi su gubili 18 poena razlike sredinom poslednje četvrtine, da bi do kraja utakmice napravili seriju 25:4, uključujući period od 13:0...Nagetsi su gubili 127:123 na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.