Jeziva strana rijalitija: Ovi takmičari tragično su izgubili život tokom snimanja

Izvor: Story, 11.Mar.2015, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeziva strana rijalitija: Ovi takmičari tragično su izgubili život tokom snimanja

Tragedija koja je šokirala javnost, kada su se dva helikoptera sudarila na snimanju rijaliti šoa, nije prva koja je potresla svet.

Kamil Mufat, foto: Profimedia

U Argentini nedavno se dogodila nezapamćena nesreća kada je došlo do sudara dva helikoptera, i tom prilikom 10 učesnika rijalitija Dropped i članova posade izgubilo je život. Među stradalima bila je plivačica Kamil Mufat, koja je osvojila tri medalje na Olimpijskim igrama 2012. u >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Londonu, bokser Aleksis Vastan, osvajač bronzane medalje na Olimpijadi 2008. u Pekingu, i poznata francuska jedriličarka Florens Arto, prenosi 24 sata.

Nesreća potresa svet: Učesnici rijalitija stradali u padu helikoptera


Međutim, ovo nije prva nesreća koja se dogodila u nekom rijaliti programu. Naime, prošle godine, tokom snimanja kambodžanske verzije Survivora, 25-ogodišnji Žerald Babin iznenada je doživeo srčani udar i preminuo, nakon čega je snimanje odmah prekinuto a ostali takmičari poslati su svojim kućama. Sličnu sudbinu imao je u maju 2009. godine 53-ogodišnji učesnik bugarskog Survivora, koji je od infarkta preminuo na Filipinima.

Te iste godine u avgustu, nesreća koja je potresla Pakistan bilo je iznenadno utapanje jednog takmičara rijaliti šoa, a Rut Talija Sajas imala je 18 godina kada ju je dečko usmrtio nakon pojavljivanja u jednom peruanskom šou. Ona je tada priznala da se bavila prostitucijom što njen izabranik nije mogao da podnese.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.