Izvor: Luftika.rs, 28.Mar.2024, 13:58

Jelisaveta Orašanin ugradila silikone, ali to nije sve što je glumica korigovala na sebi

Jelisaveta Orašanin našla se u centru pažnje javnosti nakon što su se pojavile glasine o navodnom razvodu glumice i košarkaša Miloša Teodosića.
Popularna glumica oduvek je privlačila pažnju javnosti izgledom, stajlinzima i životnim stilom, a o njenim izdanjima u javnosti i na društvenim mrežama redovono se priča.
Jelisaveta Orašanin je krajem 2021. godine ugradila silikonske implante u grudi, a kako su tada prenosili domaći mediji, ona je stavila implantate od 300 kubika, piše Nova.rs.
Međutim, to nije jedino što je glumica korigovala na sebi.
Naime, nakon što je Jelisaveta ugradila silikone, klinika u kojoj je obavila intervenciju napravila je spisak svih estetskih korekcija i operacija koje je glumica...

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

(PAPARACO) JELISAVETA ORAŠANIN U PROVODU BEZ TEA Raspoložena i nasmejana u ženskom društvu, evo sa kim uživa (VIDEO)

Izvor: Blic, 28.Mar.2024

Glumica Jelisaveta Orašanin već neko vreme je u žiži interesovanja javnosti zbog tvrdnji da se razvodi od supruga, košarkaša Miloša Teodosića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.