Jelena Tomašević: Uvek sam za opraštanje drugima i to negde oslobađa našu dušu

Izvor: Story, 03.Jan.2019, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Tomašević: Uvek sam za opraštanje drugima i to negde oslobađa našu dušu

Jelena Tomašević svakako spada u red onih koji su obeležili godinu koja je za nama, te je tim povodom pevačica u novogodišnjem intervjuu za “Blic” sumirala prethodnih 365 dana. Kakva je za vas bila 2018. godina? – Što se mene tiče, bila je odlična. Nina je krenula u prvi razred, preselili smo se, fino smo ... The post Jelena Tomašević: Uvek sam za opraštanje drugima i to negde oslobađa našu dušu appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesna Dedić RETKO PRIČA O PRIVATNOM ŽIVOTU, A SADA je OTVORENO PRIZNALA kakva je za nju bila 2018. godina

Izvor: Story, 03.Jan.2019

Vesna Dedić sumirala je 2018. godinu i otkrila svoje želje za ovu godinu. – Privatno mi je 2018. godina bila vrlo lepa, kao i poslovno uspešna. Sve ono što sam htela sam ostvarila. Sada gledam da kucnem drvo radi uroka. Bila je naporna, umorna sam, ostarila sam za godinu dana, ali se ne kajem –...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.