Jednostavan trik za šik nokte (VIDEO)

Izvor: Mondo, 27.Jan.2016, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jednostavan trik za šik nokte (VIDEO)

Dobro osmišljene šare na noktima mogu biti odličan dodatak uz odevne kombinacije, pa zašto ne biste probali ovaj super trik za šaranje noktiju?

Foto: YouTube

Koliko god kod žena postojala želja da urade nešto novo na noktima, često je tu presija nedostatka vremena - dok se stavi jedan lak, pa drugi, pa dok se to osuši, čini se kao da je potrebna "večnost".

Dakle, potrebno je znati neku tehniku koja ne zahteva puno vremena i truda, a izgleda fantastično. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << I mi smo je za vas našli!

Prvo što treba da uradite je da namažete bezbojni lak kao podlogu kako vam nokti ne bi poprimili boju laka (to se najčešće dešava kada je lak crvene boje). Zatim nanesite beli lak preko celog nokta, a dok se još nije osušio odmah iscrtajte četkicom tri linije laka crne boje.

Dok je lak još svež, čačkalicom od korena nokta, pa na gore pravite pokrete u obliku slova "S" i ... to bi bilo to!

Ostavite lak da se osuši ili ako imate namažite sloj laka za brzo sušenje, što će vašim noktima dati veći sjaj i duže će trajati boja.

Ovu kombinaciju šara možete napraviti i sa drugim bojama - u zavisnosti od toga šta ste tog dana rešili da obučete!

Pogledajte video gde vam je pokazano kako se ove šare prave:



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.