Jednostavan trik za punije usne

Izvor: Mondo, 22.Jan.2018, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jednostavan trik za punije usne

Evo kako da vam usne postanu mekše i punije preko noći.

Foto: Guliver/Getty images, Thinkstock

Ako su vam usne suve i ispucale zbog hladnoće i vetra, ili ako ste oduvek želeli punije usne, a niste spremni da rizikujete i pribegnete filerima, evo jednostavnog trika u koji se "kune" profesionalna šminkerka Kejt Sinot.

"Dovoljno je da uveče na usne nanesete kremu za negu područja oko očiju. Koža usana je vrlo delikatna, baš kao i ona oko očiju, i zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << toga je ova krema najbolji izbor i za negu usana. Ono što je dobro za vaše oči, dobro je i za vaše usne", kaže Sinotova za PopSugar.

Kremu na usne stavite pre spavanja, a zatim nanesite bilo koji balzam za usne. Usne će vam ujutru biti mekane i kad stavite karmin, upiće ga.

"Ako pre karmina stavite samo balzam, karmin prosto sklizne, a ovaj postupak to sprečava", kaže šminkerka.

Kako da vam koža i tokom zime bude meka i nežnaAh... te usne! (FOTO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.