Izvor: Luftika.rs, 06.Avg.2023, 16:06

Jedan od najružnijih fudbalera pomoću ‘čarobnog štapića’ preko noći postao maneken (FOTO)

Proslavljeni bivši holandski fudbaler Dirk Kajt sada izgleda potpuno drugačije u odnosu na vreme kada je harao fudbalskim terenima širom sveta, a najveće zasluge pripadaju plastičnim hirurzima, koji su režirali pravo čudo.
Ogromna transformacija uočena je kod holandskog asa, ranije je često bio na meti protivničkih navijača koji su zbijali šale na račun njegovog fizičkog izgleda, a sada… sada je potpuno drugačija priča.
Nakon nekoliko hirurških zahvata, Dirk izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << skroz drugačije, gotovo kao pravi maneken, pa ni ne čudi što ga na Instagramu prati 785.000, a brojne žene ispod fotografija ostavljaju zadivljujuće komentare.








View this post on Instagram


















A post shared by Dirk Kuyt (@kuyt)


– Uradio sam korekciju kapaka na oba oka. To je bilo potrebno, jer kad bih bio umoran ili bi popio čašu vina, kapak bi mi se spustio – priznao je Kajt nedavno.








View this post on Instagram


















A post shared by Dirk Kuyt (@kuyt)


Izvor: Kurir
Bivšem fudbaleru Mančester Junajteda dojadile žene i novac, postaje sveštenik (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.