Izvor: Luftika.rs, 10.Maj.2023, 12:01

„Jedan je drži, drugi je udara pesnicama“: Voditeljka progovorila o vršnjačkom nasilju koje trpi njena ćerka

Srbiju su u proteklih nekoliko dana zadesile dve velike tragedije u kojima je izgubljeno mnogo mladih života, a javne ličnosti su iskazale svoje mišljenje na društvenim mrežama.
Sada se je o ovoj temi govorila i voditeljka Milica Kon, supruga Marka Kona, koja je ispričala da njihova ćerka trpi vršnjačko nasilje.
– Šta je normala? Naša ćerka je prvi razred i tek sada posle ove tragedije su isplivala sva vršnjačka nasilja. Ne znate kako se bavi škola time, o kojoj normalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << pričamo?
Sedam godina, naša ćerka, jedan je drži, drugi je udara pesnicama. To se ne dešava samo njoj – rekla je Milica, pa dodala:
– U državnoj školi oni kažu: ‘Zakon je takav’. Nama su ruke vezane. Ja sam po struci pravnik, ali nisam kompetentna u toj grani prava. Nastavnice otvaraju bolovanja i beže.
One nemaju autoritet. Ima dete koje dolazi s nožem u školu i to se zna već dugo, a ne može mu niko ništa jer mu je otac advokat – rekla je Milica Kon za Kurir.
Psiholozi apeluju na roditelje nakon masovnog ubistva na Vračaru: Pričajte sa svojom decom

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

"JEDAN JE DRŽI, A DRUGI UDARA PESNICAMA" Voditeljka tvrdi da joj ćerka proživljava vršnjačko nasilje, OGLASILA SE I ŠKOLA:"Apelujemo da se ne širi panika"

Izvor: Blic, 10.Maj.2023

Voditeljka Milica Kon je gostovala u emisiji "Amidži šou" i tom prilikom je progovorila o navodnom nasilju koje je pretrpela njena ćerka, a sada su se oglasili i iz škole OŠ "Drinka Pavlović" koju devojčica pohađa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.