Jedan dan u životu Viktorije Bekam

Izvor: Story, 27.Nov.2015, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan dan u životu Viktorije Bekam

8.1 milion Instagram pratilaca, 175 dizajnerskih haljina, 6 sati spavanja preko noći... Predstavljamo vam dizajnerkin život u brojevima...

Foto: Profimedia

Viktorija slovi za veoma aktivnu i uspešnu damu koja je pored fantastične dizajnerske karijere, predana mužu i porodici. Samim tim, jasno vam je da ova žena ima odličnu organizaciju vremena, tako da uspeva da uskladi posao i privatan život, piše Elle.

Budim se između 6:15 i 6:30. Zbog četvoro >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << dece postala sam pravi ranoranilac! Uvek se prirodno probudim u to vreme, ali ipak podesim alarm kao sigurnost, u slučaju ako narednog dana imam nešto veoma važno. Kada ustanem prvo što radim je tuširanje, tako da s obzirom da budim decu u 7 sati, tih pola sata iskoristim da se spremim. Između tuširanja i čišćenja lica, obavezno proverim i e-mail poruke koje su mi stigle preko noći. 

Viktorija Bekam više ne izgleda ovako: Modna ikona pokazala novi imidž (FOTO)

13:00 

Za obrok, obično imam radni ručak sa mojim timom u studiju, a najčešće jedemo suši, ili nešto drugo što je veoma zdravo. Volim da pijem sveže ceđene sokove, ali generalno pijem dosta vode i čaj od nane. Jedem i radim u isto vreme. Posle ručka, obično odem u deo gde radi e-commerce tim, posebno ako radimo neko snimanje proizvoda. Radim brzo i završavam obaveze tako da što pre mogu da stignem kući.

16:00 

U četiri sata, napuštam kancelariju i idem da pokupim decu iz škole i da ih vodim kući, dam im večeru, odvedem na sve njihove vannastavne aktivnosti (fudbal i ragbi) i počnem da radim domaće zadatke. Onda kada ih stavim u krevet, ponovo nastavljam da radim.

Viktorija Bekam šokirala sve: Pijana u mokrim pantalonama jedva hodala uz Dejvida Bekama (FOTO)

19:00

Dejvid i ja volimo da izađemo na večeru, samo nas dvoje ili sa decom. Često posećujemo italijanske i francuske restorane, mada deca najviše voli da jedu suši, to im je omiljena hrana. Često idemo napolje i družimo se kao porodica. Ponovo smo u Londonu, i moram da pomenem da imam psa, buldoga po imenu Koko. Šta gledam na TV-u? Crtane filmove- Dora the Explorer i Peppa Pig. Naravno, fudbal je uvek tu. Deca obožavaju fudbal, i Dejvid očigledno. Ne bih mogla da živim bez Davida i dece. Oni su moja velika podrška i uvek me ohrabre da istrajem do kraja u onome što sam naumila.

21:00 

Deca mahom idu na spavanje oko 21 ili 21:30. Nakon toga, David i ja provodimo vreme zajedno.

00:00

Obično idem u krevet između 00: i 1:00. Volim da odvojim što više vremena za spavanje.

Izvor: elle.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.