Je l i vi imate normalan seksualni život?

Izvor: Mondo, 09.Maj.2017, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Je l' i vi imate "normalan" seksualni život?

Imate? Pa kako niste već umrli od dosade?!

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Evo šta kaže statistika, šta se smatra "normalnim" seksualnim životom. Želeli bismo samo da primetimo da se stvarno, stvarno nadamo da je vaš seksualni život "nenormalan". A ako se uklapate u statistiku... Pa, žao nam je.

Zaista.

Evo šta kažu stručnjaci, seksolozi, kako izgleda seksualna aktivnost prosečnog para.

"Na samom početku, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je veza još sveža, varnice lete, i ljudi obično ne mogu da skinu ruke jedno s drugog. Seks je čest, i menja se kako se partneri upoznaju. U toj prvoj fazi zaljubljenosti, upoznajemo telo, želje, fantazije i 'okidače' osobe u koju smo zaljubljeni", objašnjava za "Dejli mejl" bračni terapeut Džejms Pris.

"Ali, kako vreme prolazi, svakodnevica uzima danak i seks postaje deo rutine. To obično podrazumeva manje seksa nego što biste mogli da pretpostavite - jednom ili dvaput nedeljno u najvećem broju slučajeva", objašnjava on.

"Dakle, ako verujete da svi drugi imaju bolji seksualni život nego vi, najverovatnije se varate. Realnost je sasvim drugačija", kaže on.

"I još nešto, čak i kad dođe do tog seksa jednom, dvaput nedeljno, to je obično istog dana u toku nedelje, u istoj pozi."

Normalan seksualni život je nešto nalik "uskakanja u udobnu pidžamu" umesto onoga što svi priželjkujemo - maženja u svilenoj spavaćici.

Tužno, kad bolje razmislite.

Zaista.

Da li se slažete? Pišite nam u komentarima...

---------------------------------------------------------MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.