Izvor: Luftika.rs, 03.Dec.2022, 12:46

Javašluk na delu: U hotel fudbalera Srbije mogao da uđe ko hoće, poznati jutjuber lagano ušetao i pozirao sa igračima

Svi smo i dalje pod utiskom sinoćnjeg poraza od Švajcarske, a mnogobrojni navijači naše reprezentacije vraćaju se iz Katara pognute glave iako su sjajno bodrili fudbalere na još jednom razočaravajućem prvenstvu sveta.
Tokom takmičenja, u domaćoj javnosti pojavile su se raznorazne glasine o narušenim odnosima među igračima, koji su pak sve to demantovali konstantnim isticanjem da atmosfera u timu nikada nije bila bolja.
Govorilo se i o dolasku supruga fudbalera i tome da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << one te koje narušavaju neophodan mir nacionalnoj selekciji, ali izgleda da nisu samo one imale pristup igračima.
To dokazuje video koji je postavio jedan od danas popularnih srpskih jutjubera pod imenom Choda na kojem se vidi druženje između igrača i navijača u hotelu u kojem su Tadić i drugovi bili smešteni.
Da li je ovakav otvoren pristup timu bio greška Saveza pitanje je o kojem će se raspravljati narednih dana, ali sudeći isključivo po rezultatu i ranom ispadanju iz takmičenja odgovor se nekako i sam nameće.

Dresovi koje su fudbaleri Srbije poklonili deci završili u oglasima, roditelji ih prodaju za 1.000 €

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.