Izvor: Luftika.rs, 07.Avg.2023, 15:20

Japanac koji potrošio bogatstvo da izgleda kao pas, pokazao kako jede hranu za ljubimce (VIDEO)

Nedavno smo pisali o Japancu, po imenu Toko, koji je potrošio više od 14.000 evra na kostim škotskog ovčara, kako bi ispunio dečački san i upoznao svet iz perspektive životinje.
Nedavno je prvi put izašao među ljude, a sada ponovo šokira! Snimak pod nazivom “Pošto sam postao pas, pokušaću da jedem njihovu hranu” izazvao je pažnju na mrežama.
Na početku, Toko se poigrava s praznom činijom, a potom dobija pseće poslastice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
Korisnici su različito reagovali, a Toko je kasnije priznao da hrana nije prava, već da je reč o igračkama koje je napravila kompanija “Erzi”, prenosi Times Now News.
Ranije smo pisali da je Toko naišao na brojne kritike i iščuđavanja, pošto je počeo da beleži svoje avanture kao pas, a nedavno se prvi put pojavio u javnosti.
Lutao je parkom, njuškao druge životinje i privlačio pažnju zbunjenih prolaznika. Vrlo brzo, pronašao je nekoliko četvoronožnih drugara.

Uprkos negativnim reakcijama i ljudima koji mu predlažu da potraži pomoć psihijatra, Toko je odlučan da ispuni san i postane čovekov najbolji prijatelj.
„Čovek“ krenuo da baci 2 šteneta u džaku, spasioci naišli u poslednji čas (VIDEO)
Izvor: Telegraf

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.