Jadranki Barjaktarović preminuo otac

Izvor: Story, 13.Dec.2019, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jadranki Barjaktarović preminuo otac

Poznatoj pevačici i nekadašnjoj zvezdi Granda Jadranki Barjaktarović preminuo je otac, zbog čega je otkazala večerašnji nastup u Novom Sadu. Jadranka je inače rodom iz Crne Gore, a pre nekoliko meseci je pred kamerama TV Pink-a pričala o svojim roditeljima.   Naime, kako piše “Telegraf” tada je otkrila da su se njeni roditelji izričito protivili ... The post Jadranki Barjaktarović preminuo otac appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

SMRT KOJA NAS JE POGODILA: Svi tuguju zbog Jadranke Barjaktarović!

Izvor: Scandal.rs, 13.Dec.2019

Otac pevačice Jadranke Barjaktarović, Rajo je preminuo. Jadranka je rodom iz Crne Gore, tačnije iz Berana, a pre nekoliko meseci pričala je o svom detinjstvu i svojim roditeljima. Tada je pred kamerama Pinkove emisije “Premijera – Vikend specijal” pokazala rodnu kuću, osnovnu i srednju školu,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.