Izvor: Luftika.rs, 17.Apr.2024, 19:06

„Ja sam Vučićeva, ne treba mi dozvola“: Investitori blokirali rušenje divlje gradnje i srušili državu

Stanari naselja kraljevačkog naselja Higijenski muku muče sa divljom gradnjom. Za N1 kažu da su na vrhu njihove zgrade nelegalno izgrađena dva stana, ali se rušenje odlaže i pored činjenice da je građevinska inspekcija izdala rešenje o uklanjanju nelegalno izgrađenih objekata.
Svedoci smo da se zakoni u Srbiji retko poštuju, pa nas i ne iznenađuje situacija u kojoj se nalaze stanari ovog kraljevačkog naselja.
Kako su ispričali za N1, investitori su krenuli u izgradnju bez ijednog dokumenta, pa nema sumnje da se ovde radi o divljoj gradnji.
Stanari su se obraćali institucijama i krenuli da traže pravdu i Građevinska inspekcija je, posle nekog vremena, izdala rešenje za rušenje, ali se od toga nije mnogo odmaklo....

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.