Izvor: DANuBeogradu.rs, 22.Mar.2023, 11:06

JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“: Novi korisnički centar

Novi korisnički centar Javnog komunalnog preduzeća „Beogradski vodovod i kanalizacija“ otvoren je 20. marta 2023. na Vračaru, u Sinđelićevoj 21. Građani mogu dobiti sve neophodne informacije, a po potrebi obaviti i plaćanje računa. Na jednom mestu potrošačima je omogućeno da dobiju sve informacije iz domena prodaje i naplate, kao i odgovore na sva pitanja u … Članak JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“: Novi korisnički centar se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Otvoren novi korisnički centar JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija", evo gde se nalazi

Izvor: Blic, 22.Mar.2023

Novi korisnički centar JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" u Sinđelićevoj ulici broj 21 na Vračaru otvoren je u ponedeljak 20. marta, saopšteno je iz ovog preduzeća. Građani će ovde dobiti sve neophodne informacije, a po potrebi obaviti i plaćanje računa. Na jednom mestu potrošačima je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.