Izvor: Blic, 30.Mar.2024, 08:29

JEZIV SNIMAK TIK-TOK IZAZOVA IZ OSNOVNE ŠKOLE U BORČI Drže dah dok ne padnu u nesvest, pa se onda oživljavaju i sve to snimaju! (VIDEO)

Jeziv TikTok izazov u kome deca zadržavaju dah dok ne padnu u nesvest, stigao je i Srbiju i širi se među osnovcima. Tako je redakcija "Blica" došla u posed video snimka na kome se vidi kako učenici OŠ "Jovan Ristić" u Borči u dvorištu škole izvode taj TikTok izazov. Snimak koji je inače nastao još u decembru, a za koji se tek nedavno saznalo, šokirao je i zabrinuo roditelje, a povodom celog slučaja za "Blic" se oglasila i škola koja je tim povodom pokrenula zakonske mere.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.