JEDNOSTAVNA LEDI GAGA

Izvor: Kurir, 04.Nov.2010, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEDNOSTAVNA LEDI GAGA

Američka pevačica Ledi Gaga (24) u petak će zapevati u Hrvatskoj. U zagrebačku Arenu dolazi na dan koncerta, a opremu tešku 70 tona dopremiće 30 šlepera i 13 autobusa. Pevačica sa sobom vodi ekipu za ketering i kuvare, prespavaće u hotelu „Ridžent Esplanejd“, a dan nakon koncerta otputovaće u Budimpeštu.

Američka pevačica Ledi Gaga (24) u petak će zapevati u Hrvatskoj.

U zagrebačku Arenu dolazi na dan koncerta, a opremu tešku 70 tona dopremiće 30 >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << šlepera i 13 autobusa. Pevačica sa sobom vodi ekipu za ketering i kuvare, prespavaće u hotelu „Ridžent Esplanejd“, a dan nakon koncerta otputovaće u Budimpeštu.

- Gaga je veoma jednostavna. Tražila je samo 500 kilograma leda u Areni i četiri boce kiseonika na bini. Iako se garderoba u dvorani dobro čuva i zaključava, zahtevala je i dodatne katance na vratima - rekli su organizatori koncerta.

Interesantno je i to da ona nikad ne zahteva alkoholna pića, već samo sokove i vodu. Često su na listi slatkiši i čips, a kada traži konkretnu hranu, to se uglavnom svodi na tunjevinu i piletinu, kao i na više vrsta sireva.

Obožavaoci su se raspitivali da li će ih obezbeđenje pustiti u Arenu s limenkama na glavi, kakve je pevačica umesto viklera nosila u spotu za pesmu „Telefon“, koju je snimila s Bijonse.

- Svi koji nose predmete koji nikoga ne mogu da povrede bez problema će ući u dvoranu - rekli su organizatori i dodali da će to biti spektakl koji će pomeriti granice koncertnog iskustva.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.