JAGDIŠ TERA GUDIJU IZ KUĆE

Izvor: Kurir, 27.Dec.2011, 07:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAGDIŠ TERA GUDIJU IZ KUĆE

Ne želi je. Svi u Kaljaninoj kući pričaju o tome kako je Gudija dospela do vrata njihove kuće i konačno odlučuju da o tome obaveste njenog oca Man Singa.

Ne želi je.

Svi u Kaljaninoj kući pričaju o tome kako je Gudija dospela do vrata njihove kuće i konačno odlučuju da o tome obaveste njenog oca Man Singa.
Glavešina sela govori Bajronu da je Man Sing napustio selo sa svojom porodicom pre nekoliko dana. Suman otkriva Šijamu da mu je pronašla posao, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ali da mu je bolje da se vrati kući i bude sa onima koje voli. Jagdiš kaže Kaljani da odvede Gudiju u kuću njenih roditelja, jer je on ne želi u svojoj kući. Anandi mu priča da Gudija nija kriva što ga je njegova baba naterala da se oženi, a nju njeni roditelji da se uda za njega.

Bajron čita pismo Man Singa da zbog onoga što su učinili Kaljani i Bajron niko više ne želi da se oženi njihovom ćerkom i da zbog toga oni mogu da je zadrže kao Jagdiševu ženu. Bajron se izvinjava Man Singu zbog svega što se dogodilo, ali kaže da Gudija ne može da ostane u njihovoj kući. Man Sing ih sve proklinje i govori da niko ne može da plati za njegove suze.

(R. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.