Izvor: Blic, 05.Jul.2023, 13:43

Iznenađujući rezultati prijemnog na Medicinskom fakultetu: Čak 21 odsto "Vukovaca" nije položilo ipsit; Dekan i o tome da li ćemo imati dovoljno specijalista da nas leče

U Beogradu, za mesto na Medicinskom fakultetu prijavilo se 1.068 kandidata, a ima mesta za njih 500. Šta su pokazali rezultati testa? Đaci kojih gimnazija su pokazali najveće znanje, a kako su test uradili "Vukovci"? Profesor Lazar Davidović, dekan Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, rekao je gostujući u Jutarnjem dnevniku RTS-a da su na jedno mesto konkurisala dva studenta, ali i da su rezultati bili slabiji nego prethodne godine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.