Izvor: Luftika.rs, 05.Maj.2023, 12:20

Iznad nas je planeta smrti, donosi loše stvari i biće tu do 11. juna

Ova planeta uticaće i na vas lično ali i na kolektivnom planu na mnoge stvari, zato je bitno da se opremite jakim živcima, na to nas poziva energija retrogradnog Plutona.
Ulazimo u period promena, a imamo i savet kako da iskoristite energiju ove planete. Pluton je planeta smrti i ponovnog rođenja. Kada je on retrogradan otvara nam prostor da radimo na sebi u dubljim slojevima bića.
Od 1. maja, pa sve do 10. oktobra 2023. godine nas očekuje upravo takvo, duboko putovanje u središte >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sebe.
Već 1. maja on započinje svoje retrogradno putovanje u znaku Vodolije, gde će ostati do 11. juna kada ulazi u znak Jarca.
I sam Plutonov ulazak u znak Vodolije označava početak novog ciklusa. Pluton u Vodoliji najavljuje i veliki tehnološki napredak, jasniji fokus na zajednici i humanosti kao i duhovni razvoj.
Sve što Pluton donosi ima svoju svetlu i tamnu stranu – staro umire, novo se rađa i dešavaju se transformacije.
Simbolizuje pravo uzdizanje iz pepela i sa sobom nosi energiju snažne i duboke transformacijie na kolektivnom nivou.
A kada je on retrogrdani, onda nas na ličnom nivou poziva da se osvrnemo unazad i procenimo kako se naš život transformisao, posebno od 23. marta 2023. godine. Kako smo se mi promenili i evoluirali? Da li smo i mi doživeli preporod ili smrt?
Potrebno je strpljenje za njegove složene poruke jer on svoje retrogradno putovanje kroz znak Jarca nastavlja do novembra 2024. godine kada će definitivno ući u znak Vodolije i otkriti svoj puni potencijal.
Energija retrogradnog Plutona može da bude zastrašujuće snažna. Kada ide direktno traži od nas da se suočimo sa spoljašnjim izazovima, a kada je retrogradan usmerava nas da se zagledamo duboko u sebe.
Energija Plutona ponekad zahteva da se staro u potpunosti raspadne, polomi i sagori kako bi se rodilo nešto novo. To znači raskid sa starim paradigmama i idejama što može biti veoma uznemirujuće, kako na ličnom, tako i na kolektivnom nivou.
Biće ovo i period kada ćemo se suočiti i sa svojim mračnim delovima duše, sa svojom senkom i mislima i emocijama koje smo do sada potiskivali.
Period od 1. maja do 11. oktobra 2023. godine Iako lične transformacije dolaze, ništa ne ide bez izazova i poteškoća. Treba da se pripremimo i na izlive mračnijih impulse i bazičnih emocija.
Postoji mogućnost da se suočimo sa željom da posedujemo moć ili snažnim osvetničkim emocijama – pažljivo treba da razmotrimo da li nas postupci motivisani ovim emocijama i potrebama vode ka nečemu ili ne.
Dolazi period koji će nam pomoći da se pozabavimo bolnom prošlošću i možda pomoći da izlečimo stare rane i otpustimo osećanja. Energija Plutona vam može pomoći da osvetlite događaje iz prošlosti i tako ih se konačno oslobodite.
Ovo je pravo vreme i za brigu o zdravlju na svim nivoima. Promene načina ishrane, meditiranje, psihološko savetovanje, različiti tretmani – tokom ovog perioda njihovi efekti će biti pojačani i uspešniji, piše Espreso.
Ovan se plaši neuspeha, Devica nesavršenosti, ovo su fobije svakog horoskopskog znaka

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.