Izjavila da mrzi svoje telo, a onda se slikala gola

Izvor: Press, 30.Okt.2012, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izjavila da mrzi svoje telo, a onda se slikala gola

Britanska rijaliti zvezda Nikola Meklin (31) izjavila je da prezire sve na svom telu, a onda je odlučila da se slika gola.

"Mrzim svoje oči - premale su i čkiljim. Stvarno sam ružna bez šminke, a zbog toga je uvek nosim. Zbog toga imam više samopouzdanja. Moje telo uopšte nema mišiće i nisam zadovoljna s njim. Maltretirali su me u školi i to će zauvek biti u mom sećanju. Sve što mi se nije sviđalo promenila sam, kao što su zubiju, grudi i kosa. Međutim, još ne volim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ništa na svom telu osim delova, koji su ugrađeni", ispričala je u intervjuu za časopis "Nou" ova mlada mama koja se pritom slikala potpuno gola.

Ona je dva puta bila na operaciji grudiju, a svoj izgled održava brojnim zahvatima. Majka je dvojice dečaka, Rokija (6) i Strikera (2).

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Hrabrija i od Severine: Skinula se potpuno gola i pokazala telo bez fotošopa (+18FOTO)

Izvor: S media, 31.Okt.2012, 09:54

Potpuno u prirodnom izdanju ova žena hrabro je stala pred objektiv a nije se uopšte trudila da sve svoje nesavršenosti sakrije. ..Nikola MekLin jedna je od retkih žena koje bi se usudile da pokažu svoje golišavo telo u javnosti bez prethodne dorade u fotošopu. Ova manekenka i rijaliti zvezda stala...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.