Izvor: Luftika.rs, 21.Mar.2024, 23:06

“Izivnite zbog akcenta, al’ to se dešava sa nama koji smo se odselili iz Beograda”: Naša glumica sreću pronašla preko bare

Lepu glumicu Ivanu Jovanović proslavila je glavna uloga u seriji “Greh njene majke”, a publika je posle uloge Nede mogla da je vidi samo u pozorištu, dok nije napustila Srbiju.
Odlazak u Ameriku smatra svojom najboljom odlukom. Živela je u Los Anđelesu, a potom se preselila u Ajdaho
– Živim u Los Anđelesu svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu, u svojoj kući na brdu Holivud. Pišem i kolumnu za jedan magazin.
Pišem o svim temama koje me inspirišu. Svaki dan radim nešto novo, ali ima i nekih rutinskih stvari koje ujutru obavljam. Budim se, krećem na plažu da se bućnem pre posla.
Plivam 20-ak minuta sama, nekada s fokama i pelikanima, a nekada pored Kejt Hadson, Dženifer Bils,...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.