Izabrani srpski Bond i Bond devojka

Izvor: Story, 08.Nov.2015, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabrani srpski Bond i Bond devojka

Čitaoci Story magazina i prisutni na premijeri filma Spektra u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center nestrpljivo su očekivali proglašenje srpskog Bonda i srpske Bond devojke.

Marija Kilibarda i Bojan Perić, foto: Story press

Iako je konkurencija bila žestoka, a kvote pljuštale na sve strane, laskavu titulu poneli su glumac Bojan Perić i voditeljka Marija Kilibarda, koji su po mnogima bili najlepši par te večeri.

Inače, srpska premijera >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << filma o čuvenom britanskom agentu krenula je VIP koktelom u Vapianu, gde se pored velikog broja zvanica iz javnog života prestonice pojavio i njegova Ekselencija ambasador Velike Britanije, gospodin Denis Kif sa suprugom.

Prisutni su nakon koktela ponosno prošetali crvenim tepihom i zajedno sa gledaocima koji su na vreme obezbedili ulaznice za ovaj dvoipočasovni spektakl, ispunili čak 11 sala bioskopa Cineplexx Ušće!

Po završetku filma Spektra koji obara rekorde na blagajnama, VIP zvanice su se preselile u Top Of The Hub klub na 25 spratu TC Ušće, gde su uz burno navijanje i ovacije proglašeni srpski Bond i Bond devojka.

Ekskluzivni distributer Spektre Con Film dodelio je prikladne poklone Mariji Kilibardi i Bojanu Periću - Marija se najviše obradovala knjizi Albionbooksa MI6 - Istorija tajne službe, a Bojan ekskluzivnom selfi stiku kojeg su oboje probali na licu mesta.

Uz specijalan 007 performans i muziku iz Bond filmova, prisutni su se zabavljali do jutra.

Film Spektra je na redovnom repertoaru u bioskopima širom Srbije.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.