Ivana Španović otkriva detalje šestogodišnje veze: Ovo je izabranik zlatne devojke (FOTO)

Izvor: Story, 11.Mar.2015, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Španović otkriva detalje šestogodišnje veze: Ovo je izabranik zlatne devojke (FOTO)

Vladimir Kumrić (30) je dečko koji je osvojio srce naše najbolje atletičarke, ali prvi korak ipak je napravila prelepa Ivana.

Ivana Španović i Vladimir Kumrić, foto: Instagram

Zgodna sportistkinja je u stabilnoj vezi šest i po godina sa dečkom Vladom, ali da se pitaju fanovi na društvenim mrežama, Ivana bi uvek bila singl. Upoznali su se u njihovom rodnom gradu Zrenjaninu, po povratku naših sportista sa Olimpijskih igara u Pekingu 2008.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Story << />Tada Vlada nije znao ko je zanimljiva mala iz kluba, a još ima i stav. Jer ona je njemu sutradan poslala SMS.

Ovo su Ivanini modni imperativi 

- Kada sam se vratila iz Pekinga, sa društvom sam izašla u grad. Upoznali smo se, dopao mi se i odlučim da mu se javim sutradan. Tako je sve počelo - ispričala je Španovićeva, nova dvoranska šampionka Evrope.

Posle godinu dana zabavljanja, par je počeo da živi zajedno u Novom Sadu. Vladimir je fitnes instruktor i drži fitnes centar u kojem šampionka Evrope vežba i pokazuje kakvom telesnom snagom raspolaže.

http://www.story.rs/intervju/46781-ivana-panovi-moje-venanje-bie-intimno.htmlOvako će izgledati venčanje Ivane Španović

Ivana je juče u razgovoru za 24 sata  pričala da ona i Vlada imaju planove za venčanje. Verili su se 11. maja prošle godine, na njen 24. rođendan. Prosidba se desila na Salašu 137 u blizini Novog Sada, tako što je Ivanin momak spremio za slavljenicu posebno iznenađenje. Muzičari su zasvirali pesmu Božanstvena ženo od Miroslava Ilića i on ju je zaprosio dijamantskim prstenom.

Ivana Španović tvrdi: Jača sam od mnogih muškaraca

- On je moj emotivni partner koji sa mnom proživljava sve, imamo stabilnu vezu, svoje ambicije. Naravno da je svestan kakvu devojku ima, ali i ja kakav je on momak - rekla nam je jednom prilikom.

Ivana i Vlada sutra idu na odmor na još jednu romantičnu destinaciju. U decembru su bili na Maldivima kada su proslavili šest godina veze. Uživajte!

Izvor: 24 sata

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.