Ivana Španović: Moji zimski modni imperativi

Izvor: Story, 08.Feb.2015, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Španović: Moji zimski modni imperativi

Zgodna atletičarka otkriva svoje modne favorite, šta je za nju večna klasika, zbog čega nikada ne nosi torbe, ali i na koji način prati trendove, bez čega ne bi mogla da živi, kao i koji asesoari imaju posebnu emotivnu vrednost za nju

Ivana Španović, foto: Luka Šarac

U mom ormaru ima najviše stvari koje nehotice kupim misleći da ću uspeti sebe da podstaknem da češće nosim nešto što ne spada pod sportsku opremu. Volim lanene košulje i pantalone, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << a kada je reč o suknjama preferiram one do poda. Uživam u kupovini, tu nema dileme, ali više od šopinga volim kada neko stručan za mene odabere garderobu koju ću obući za neku priliku.

Retko nosim haljine, samo kada određeni događaj to zahteva, a uvek biram one jednostavne modele s blagim dekolteom ili malim šlicem. Nikada nisam obukla nešto u čemu se ne osećam prijatno. Između potpetica i ravne obuće biram ovo drugo, jer mi šetnja u štiklama predstavlja mnogo veći pakao od one lepe slike koju vidim u ogledalu.

Ne bih mogla da živim bez patika. Moji omiljeni brendovi obuće jesu Nike, Jimmy Choo i Armani. Crni sako i suknja spadaju u večnu klasiku. Pantalone s malo dubljim strukom, ravne do poda, jednobojna košulja, sako i diskretan nakit predstavljaju moju idealnu kombinaciju.

Ne nosim torbe, jer sve što mi treba često ostane u kolima ili spakujem u pismo-tašnu koja više liči na novčanik, ali generalno ne volim ništa da imam u rukama. Jednostavno, trapava sam do te mere da mi sve ispada iz ruku i stalno gubim stvari.

Moj modni imperativ ove zime jesu čizme do kolena, obična majica i kaput. Minđuše, verenički prsten i diskretnu ogrlicu retko kada skidam jer imaju veliku sentimentalnu vrednost za mene i zato želim da budu na meni uvek. Miris za sva vremena sasvim sigurno je Mademoiselle Coco Chanel. U poslednje vreme volim da menjam lakove na noktima, a boja trule višnje moj je favorit ove sezone.

Piše: Milica Prelević

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.