Ivan Mihailović preživeo pravu dramu sa pijanim vozačem

Izvor: Story, 04.Jul.2015, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Mihailović preživeo pravu dramu sa pijanim vozačem

Ivan Mihailović

Mladi glumac Ivan Mihailović, koga publika pre svega zna iz serije Vojna akademija doživeo je traumatično iskustvo kada ga je na snimanje povezao vozač koji je sve vreme tokom vožnje pio alkohol.

Dok su išli na kasting za film Ivan je pokušavao da urazumi vozača koji nije mario za saobraćajne propise. Glumac je nekoliko puta zamolio vozača da uspori i da prestane da pije ali se vozač nije obazirao na to.

Čak su se na kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << i posvađali a Ivan je samo gledao kako da izađe iz vozila. Pri izlasku iz automobila vozač ga je uhvatio za ruku i nije mu dao da izađe...

Tada je Ivan saznao da se nalazi u skrivenoj kameri koju je organizovala Agencija za bezbednost saobraćaja kako bi promovisala akciju #biramživot.

Pogledajte šta je sve istrpeo poznati glumac:



Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.