Ivan Ivanović OTKRIO DA SPREMA NEŠTO POSEBNO: Ovo nije moja POSLEDNJA EMISIJA

Izvor: Story, 22.Dec.2018, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Ivanović OTKRIO DA SPREMA NEŠTO POSEBNO: Ovo nije moja POSLEDNJA EMISIJA

Poznati voditelj Ivan Ivanović je sinoć u svojoj emisiji na TV Prva najavio povlačenje sa ove televizije, nakon osam sezona koje je odradio na istoj. – Mnogo se pisalo ovih dana o mom povlačenju sa Prve. Ovo nije moja poslednja emisija, ovo je moja pretposlednja. U današnjoj je bio moj poslednji intervju, a za finalnu ... The post Ivan Ivanović OTKRIO DA SPREMA NEŠTO POSEBNO: Ovo nije moja POSLEDNJA EMISIJA appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Prva: Hvala Ivanoviću na saradnji, uskoro novi šou program

Izvor: B92, 22.Dec.2018

"Ovo je moj poslednji intervju. Niko me nije oterao sa Prve, ova odluka je moja, iz razloga moralne prirode", najavio je Ivan Ivanović svoj odlazak sa Prve TV...Menadžment Prve televizije poručuje: "Zahvaljujemo Ivanu Ivanoviću na dosadašnjoj, obostrano uspešnoj saradnji, početkom godine pokreće...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.