Izvor: Luftika.rs, 10.Jul.2023, 14:25

Iva radi sezonski na Aljasci, a sad je pokazala je kako se hrane radnici u fabrici ribi i ljudi u neverici gledaju (VIDEO)

Iva iz Srbije, koja sezonski radi na Aljasci u fabrici ribe, redovno objavljuje na društvenim mrežama video klipove u kojima detaljno objašnjava kako se tamo radi i živi.
Nakon što je pričala o smeštaju, poslu i zaradi, na red je došla i hrana. U jednom od videa je ovoga puta predstavila kako izgleda doručak.
– Vodim vas da vidite kako izgleda jedan prosečan obrok ukoliko budete došli da radite sezonski na Aljasku. Odmah da vam kažem da je to jedini možda monotoni obrog >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << gde nema toliko velike raznovrsnosti u hrani. Ručak i večera su obično raznovrsni i svake nedelje dobijamo jelovnik šta će tog dana biti za večeru i ručak, dok se do doručak podrazumeva. To je par namirnica koje i inače doručkujemo u kući.
@iva_pink_
Replying to @tanja.banana
♬ Piano melody for loved ones(1258931) – naopapa
Pre nego što uđete, moraćete da dezinfikujete ruke, da uzmete pribor, svoj poslužavnik i ubrus i onda lagano krećete ka delu gde se služi hrana. Ovde je obično gužva, a ovo je prvo jutro nakon što sam doputovala iz Srbije.
U prvom delu su krompirići, u drugom američke palačinke, potom riža jer ima dosta filipinaca, u četvrtom delu je rolovana piletina koja je bila za večeru i u poslednjem delu su kobasice i pečena slaninica koja je zaista odlična.
Zaista sam bila gladna, i videćete na kraju šta sam sve natrpala na tanjir. Bože me sačuvaj, mada bi se moja baba obradovala kada bi videla koliko je unuka napunila tanjir – rekla je ona.
Nastavila je da detaljno objašnjava, šta sve još može da se pojede za doručak.
– Ono što sada nećete imati prilike da vidite, imamo nekoliko vrsta pahuljica, melko, kafu, čaj, sokove i ono što će biti svakog jutra, to je obično ono što ćete sada videti ovde.
U posebnom delu imamo, dok čekate, deo gde se spremaju jaja i možete poručiti tri vrste jaja. To je jaje na oko, možete poručiti mućkana jaja, kao i omlet sa prilozima po želji. Ovog jutra od priloga je moglo da se doda šunka, luk ili sir. Ja sam poručila omlet sa šunkom i sirom.
Nisam vam snimila treći deo, gde možete uzeti voće, džem, puter, voćni jogurt. Sve sam to uzela i uskoro ćete videti. Ovo je jedan doručak kog se ne bi postideo ni kamiondžija ili neki drvoseča. Šta sam sve uzela, sad gledam i krstim se, ali to je to, bila sam jako gladna“, zaključila je ona na kraju videa.
U komentarima su njeni pratioci naveli da hrana izgleda dobro i da mora da jede kako bi imala energije.
„Ovo je kao all inclusive, top“, „Nije loše“, „Dobra hrana“, „Pa i moraš toliko jesti, treba energije za taj posao i hladnoću“, neki su od komentara ispod ovog videa.
Ivan sezonski radi na Aljasci i jedva spoji 5 sati sna (VIDEO)
Izvor: Kurir

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.