Istina ili laž: Ovih 7 rečenica svaka žena želi da čuje

Izvor: Story, 11.Feb.2016, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istina ili laž: Ovih 7 rečenica svaka žena želi da čuje

Svaka žena voli da čuje kompliment, a svi smo mi navikli na komplimente upućene na račun izgleda. No, postoje i komplimenti koji nemaju veze s izgledom, a koji će ženama više značiti...

Foto: Profimedia

Na komplimentima se ne treba štedeti, naročito kada su upućeni ženama. Osim toga da ima lepu frizuru, cipele, suknju, svakoj ženi biće još draže ako čuje jedan od ovih 7 komplimenata:

1. Znaš da saslušaš.

U vremenu u kome >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << smo konstantno sa svih strana bombardovani informacijama i stvarima koje odvlače pažnju, umeće slušanja je vrlo cenjena vrlina. Kada ženi kažete da zna da sluša, dajete joj do znanja da cenite njenu prisutnost i obazrivost koju pokazuje tokom razgovora.

Osim toga, kada jedna prijateljica kaže drugoj da zna da sluša, ili partner to kaže partnerki, to će sigurno učvrstiti njihovo prijateljstvo, odnosno ljubavnu vezu.

Devojke saznajte s kim imate posla

2. Ti si stvarno jaka osoba.

Otpornost, odnosno sposobnost da se brzo oporavimo nakon teškoća, ključ je ka sreći. A kada ženi kažete da je jaka dajete joj do znanja da primećujete njenu emocionalnu agilnost. Sposobnost brzog oporavka nakon neke životne nedaće psiholozi smatraju jednom od najboljih crta ljudskog karaktera.

3. Odlično si odradila taj posao.

Svaka žena oseća se odlično kada netko pohvali njen rad u koji je uložila trud i strast jer joj taj kompliment daje do znanja da je njeno zalaganje primećeno i cenjeno. Istraživanja su pokazala da se produktivnost povećava kada smo srećni na poslu, a nema boljeg načina za širenje pozitivnih vibracija na poslu od davanja iskrenih komplimenata za nečiji rad.

Ovaj tip žene bi svaki muškarac oženio: Da li ispunjavate ovih 8 kriterijuma?​

4. Inspirišeš me.

Kada žena čuje da je nekome uzor, taj kompliment istog trenutka će joj popraviti raspoloženje. Biće okružen ljudima koji nas nadahnjuju može biti dobro i za posao, naročito kada je nadređeni osoba koja svojim stavovima i postupcima inspiriše radnike. Dakle, u svačijem je interesu imati supervizore koji su pozitivni uzori ostalima.

5. Ti si divna mama.

Svaka majka u nekom se trenutku pita je li dobra mama, bez obzira na to koliko se trudila da bude najbolja.  A kada joj neko ko je posmatra sa strane kaže da odlično odgaja svoje dete i da je divna mama to će biti jedan od najlepših komplimenata koji žena može čuti. Taj kompliment također će joj pomoći da se bolji nosi sa svim izazovima roditeljstva.

6.  Divna si prijateljica.

Kada ženi kažete da je super prijateljica, dajete joj do znanja da vam puno znači. A koji čovek ne želi da se oseća prihvaćenim?

Muškarci, oprez: Ovo su znakovi da se ona polako hladi!

7. Imaš predivno srce.

Svako može da da kompliment lepom licu, ali kako starimo, ono što nosimo u sebi postaje najvažnije. Ako zaista želite da dirnete ženu, dajte kompliment njenoj posebnosti, smislu za humor, srcu i duhu. To je ono što i čini srž svakog čoveka – i puno lepše za čuti od toga da imate lepu suknju.

Izvor: zadovoljna.hr

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.