Izvor: Luftika.rs, 19.Mar.2024, 23:05

Ispovest pacijentkinje iz klinike “Laza Lazarević”: “Već odlazak u WC te lišava svakog samopoštovanja”

Nedeljnik “Radar” objavio je ispovest mlade žene, koja je bila pacijentkinja Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”. Ona je opisala nehumane uslove lečenja, kao i ponašanje lekara i medicinskog osoblja zbog čega se, kaže, nikada nije osećala toliko poniženo. Pored toga svedočila je nasilju čuvara nad bolesnom ženom.
Prenosimo deo teksta, a celu ispovest možete čitati na sajtu „Radara“.
– Bila sam u vezi sa problematičnim čovekom, i jedna od čestih svađa dovela me je do nervnog sloma. Tresla sam se celim telom, i nisam bila u stanju ni reč da progovorim. Ipak sam ostala dovoljno prisebna da odmah odem u urgentnu službu Klinike za psihijatrijske bolesti ‘Dr Laza Lazarević’, i zatražim...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.