Izvor: Luftika.rs, 21.Avg.2023, 17:05

Iskustvo Srbina koji je 1. put letovao u Hrvatskoj ostavlja Beograđane bez komentara (FOTO)

Cene u Hrvatskoj ovog leta su svakako jedna od gorućih tema u regionu, pa je jedan Beograđanin napravio poređenje sa cenama u našem glavnom gradu.
Cene na hrvatskom primorju ovih dana su glavna tema u domaćim, ali i svetskim medijima, svi pričaju kako je preskupo i kako može da bude neprijatnih iznenađenja. Zato se u toj lavini negativnih iskustava istakla Tviter objava lika koji se potpisuje kao Dr Radiolog, koji je podelio niz fotografija iz Makarske kako bi pokazao njene glavne adute, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ali i da se cene tamo zapravo malo razlikuju od onih s kojima smo suočeni u Beogradu.
„Prvi put letujem u Makarskoj, Hrvatska. Milion ljudi mi je reklo ‘de ćeš tamo preskupo je, pazi šta pričaš i ostale budalaštine… Kad ono ide niz“, započeo je on svoje viđenje hrvatskog primorja.
„Spoj svih mora na kojima ste ikada bili. Ta boja, opuštenost, naslikani borovi, ma nestvarno i potrebno da se vidi. Rivijera podseća na Crnu Goru ali nigde privatnih plaža sa suncobranima do vode. Ne! Peškir i možeš gde hoćeš i kako hoćeš. Vodu nikad nisam video čistiju“, naveo je, a onda prešao na cene – uz nezaobilaznu fotku računa iz restorana.
„Ne znam šta je ovde skupo kad su cene iste kao i u Beogradu. Za mene je to sramota i stid. Pre neki dan sam ispod tornja na Avali platio račun za 3 osobe 6.000 dinara. Po piće i jelo i jedna šopska od 450din!?“, prokomentarisao je.
Ne znam šta je ovde skupo kad su cene iste kao i u Beogradu. Za mene je to sramota i stid. Pre neki dan sam ispod tornja na Avali platio racun za 3 osobe 6k dinara. Po piće i jelo i jedna šopska od 450din!? pic.twitter.com/NvxAkJwYMG
— drRadiolog (@drRadiolog) August 19, 2023

I za cene u marketima kaže da su iste kao u našim supermarketima, a na kraju se osvrnuo i na „upozorenja o bezbednosti“.
„Niko nikoga ne šljivi 5 posto. Od čega da se čuvam? Od zla nastalog dok još nisam ni progledao i koje se budalama prenosi vec 30 god zarad ne znam kog cilja. Ma ćao bre“, poručio je u postu koji je izazvao dosta pažnje na Tviteru.
Druga stvar NIKO NIKOGA NE ŠLJIVI 5 POSTO
Od čega da se čuvam? Od zla nastalog dok još nisam ni progledao i koje se budalama prenosi vec 30 god zarad ne znam kog cilja. Ma ćao bre
Stranaca ne znam odakle sve nema
Zabole ih ko se kako obukao, ko ima veće sise i usta
Bukvalno raj
— drRadiolog (@drRadiolog) August 19, 2023

Ovo je tek prvi dan i utisci su neverovatni
Stay tuned if interested pic.twitter.com/CGEIFPPhsU
— drRadiolog (@drRadiolog) August 19, 2023

Izvor: Nova
„Superdomaćin“ s Krka za 1.000 € dnevno izdaje pećinu i 3 kupatila za vas šestoro (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.