Iskreno: Čarli Šin se oglasio nakon optužbi

Izvor: Story, 08.Dec.2015, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskreno: Čarli Šin se oglasio nakon optužbi

Nakon optužbe da je bivšoj verenici preneo HIV, oglasio se slavni glumac koji tvrdi da je njegova bivša verenica Bret Rosi insistirala na nezaštićenom seksualnom odnosu, i uprkos saznanju o njegovoj bolesti spavala sa drugim muškarcima.

Foto: Profimedia

Bivša verenica Čarlija Šina podnela je prošle nedelje protiv njega tužbu u vrednosti od pet miliona dolara, zbog abortusa na koji ju je glumac naterao, navodnog neznanja o njegovoj bolesti i fizičkog zlostavljanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story << />
Par je navodno planirao bebu, nakon veridbe koja je usledila posle nekoliko meseci zabavljanja. Bret Rosi u tužbi navodi da je glumac hteo devojčicu koju bi nazvao Čarli.

Čarli Šin u bolnici

Ipak kada je zatrudnela, burno je reagovao, ne želeći da dete ima njegovu krvnu grupu, i rekao joj je da treba da prekine trudnoću. Čarli Šin tvrdi da ništa od ovoga nije istina, da je nikada nije naterao na abortus, i da je bila svesna njegove bolesti, čak je insistirala na nezaštićenom seksualnom odnosu.

Čarli Šin izbacio decu i bivšu suprugu iz kuće koju im je kupio

- Skoro godinu dana je prošlo od naše veze da bi ona otkrila kakva je zaista. Žena motivisana pohlepom i obuzeta ljubomorom - poručio je on.

Izvor: blic.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.