Izvor: DANuBeogradu.rs, 09.Jun.2023, 17:21

Informacije o kupovini karata na panoima autobuskih stajališta i LED ekranima u vozima

Informacije o kupovini karata postavljene su na panoima autobuskih stajališta i LED ekranima u vozima javnog gradskog prevoza. Za sve Beograđane koji još imaju bilo kakve nedoumice koje se tiču novog sistema javnog prevoza u glavnom gradu, Gradska uprava pripremila je dodatna obaveštenja o njegovom funkcionisanju. Na panoima su detaljna uputstva o novim cenama karata, … Članak Informacije o kupovini karata na panoima autobuskih stajališta i LED ekranima u vozima se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Ovako će Beograđani znati kada stiže gradski autobus: Istaknuta uputstva na svim stajalištima VIDEO

Izvor: B92, 10.Jun.2023, 09:29

U Beogradu su na svim panoima autobuskih stajališta istaknuta detaljna uputstva o kupovini karata kao i adrese prodajnih mesta.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.