Izvor: Luftika.rs, 12.Jun.2023, 15:21

„Imam sedmoro dece, ne kupaju se svaki dan, jedu rukama, a od 19.30 časova im nisam dostupna“

Blogerka Konstans Hol često pratioce na društvenim mrežama šokira svojim bezbrižnim pristupom roditeljstvu i odgoju dece, a lavinu komentara izazvala je objavom iz marta prošle godine, u kojem kaže da „svaki dan u 19.30 prestaje da bude mama svoje sedmoro dece, sve do sutradan ujutru“.
Sve što deci nakon toga treba, kaže, ako nisu životno ugroženi, mogu i sami da naprave.
– Nakon pola osam nisam više ničija mama ni ničiji rob, postajem žena koja im je donedavno brisala >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << zadnjicu, a sad je na telefonu i priča sa sestrom pijuckajući crno vino – rekla je, prenosi Kurir.








View this post on Instagram


















A post shared by constanceandtribe (@mrsconstancehall)


Ako neko dete treba uveče negde odvesti, kaže, nije im ni u automobilu dostupna, osim ako ne odluče nešto da joj priznaju ili da s njom podele neku „pikanteriju“.
I kod brige o higijeni dece Hol je jednako ležerna, pa kaže da ih „ne sili da se tuširaju ili kupaju svako veče, ako im se ne da'“.
– Taj deo večernje rutine često preskočimo – priznaje Hol i kaže kako deci najradije servira večeru „u piknik stilu“ – dok svako sedi gde želi, a jede se rukama.
U mnogim je kulturama, kaže Hol, normalno da svi jedu rukama s istog tanjura, a posebnu metodu ova blogerka ima i za slaganje dečje odeće za koju koristi – kante.








View this post on Instagram


















A post shared by constanceandtribe (@mrsconstancehall)


– Svako dete ima svoju kantu u koju mu ubacim čistu odeću nakon pranja, a sami odlučuju hoće li sve složiti ili će ostaviti tako da se gužva – ispričala je.
– Biti dobra mama, supruga ili čovek ne znači provoditi večnost obavljajući dosadne kućne poslove – napisala je Hol u jednom od svojih viralnih postova, preneo je Mirror.
Novosađanka Mila je majka autističnog dečaka i inspiracija: Molim Vladu da jednom i nas  stave na dnevni red

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.