Ima se, može se (FOTO)

Izvor: Mondo, 03.Okt.2015, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima se, može se (FOTO)

Pogledajte modnu reviju o kojoj se priča...

Na Nedelji mode u Parizu "Dior" je predstavio kolekciju za proleće i leto 2016. Međutim...

Revija je održana u Luvru, u specijalno napravljenom "brdu" koje je bilo pokriveno cvećem - od vrha do poda! Za to je bilo potrebno 400.000 cvetova delfinijuma, isključivo u plavoj boji.

Takođe, i unutrašnjost prostora je bila ispunjena istim svećem - čitav jedan zid je bio "živ".

Lepo je to izgledalo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << impresivno, ali - da li je u publici bilo alergičnih?! Prvi čovek "Diora", Raf Simons, očigledno o tome nije brinuo.

Od poznatih ličnosti, gle čuda, nije bilo mnogo zvučnih imena. Rijana sa mamom, koja je i zaštitno lice ove modne kuće, bila je najveća zvezda.

Nemojte da se iznenadite kada je budete videli na slikama - taj, hm... "kaput" na njoj je iz "Dior" kolekcije za ovu sezonu. Ruku na srce, ne bismo to obukli ni da nam plate! Mada, njoj jesu i to "debelo".

Ono što smo videli na samoj pisti, bilo je mnogo lepše. Nežna, ženstvena, elegantna kolekcijama u bojama cvetne dekoracije, zaista ostavlja bez daha.

Posebno su bile zanimljive cipele, ali i nakit.

Verovatno mnogi od nas nikada neće moći nešto od toga da priušte, ali treba biti u toku i maznuti ideje. Zato - POGLEDAJTE FOTO GALERIJU:

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.