Ima li mesta ljubomori: Milica Todorović priznala šta joj kaže dečko kada je SEKSI obučena

Izvor: Story, 06.Dec.2018, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima li mesta ljubomori: Milica Todorović priznala šta joj kaže dečko kada je SEKSI obučena

Milica Todorović objasnila je zašto mora da bude provokativno obučena za nastupe, šta na to kaže njen izabranik Miloš Paunović, kao i da li planira da rodi bebu. Pevačica za sebe kaže da nema šta da pokaže, ali da je dečko uvek podržava kada se obuče seksepilno. Takođe, ističe da pevačice moraju da se “razgolite” ... The post Ima li mesta ljubomori: Milica Todorović priznala šta joj kaže dečko kada je SEKSI obučena appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milica Todorović: Dečko me tera da se oblačim provokativnije

Izvor: Tracara.com, 07.Dec.2018, 11:31

Milica Todorović kaže za sebe da nema šta da pokaže, ali da joj dečko zato uvek govori da se oblači seksipilno. Ona priznaje da voli da se razgoliti za nastupe, ali da za to ima dobar razlog. ’’Kada radim zimi po klubovima je plus 300 stepeni, pa se mi razgolitimo, a kada izađemo napolje,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.