IZDATE DVE NAREDBE ZA PRIVOĐENJE VODITELJA? Prekršajni sud već GODINU DANA juri Milana Kalinića?

Izvor: Story, 22.Jan.2019, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZDATE DVE NAREDBE ZA PRIVOĐENJE VODITELJA? Prekršajni sud već GODINU DANA juri Milana Kalinića?

Iako je i ranije dobijao kazne zbog bahate vožnje, glumac i voditelj Milan Kalinić nastavio je da se neprimereno ponaša u saobraćaju i da pritom izbegava kazne za takvu vožnju. Prekršajni sud u Beogradu raspisao je dve naredbe za privođenje Kalinića zbog neodazivanja na sudske pozive. Kalinić je napravio dva saobraćajna prekršaja – prvi je ... The post IZDATE DVE NAREDBE ZA PRIVOĐENJE VODITELJA? Prekršajni sud već GODINU DANA juri Milana Kalinića? appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Milan Kalinić BEŽI OD SUDA ZBOG KAZNE ZA PREKORAČENU BRZINU: Da li ima kraja njihovoj bahatosti!?

Izvor: Scandal.rs, 22.Jan.2019

Glumac i voditelj Milan Kalinić se ne obazire na zakon. Bez obzira na prethodne kazne on se i dalje neprimereno ponaša u saobraćaju i izbegava da se suoči sa posledicama za takvu vožnju. Prekršajni sud u Beogradu raspisao je dve naredbe za privođenje Kalinića zbog neodazivanja na sudske pozive....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.