IZBUŠILI JOJ 3.200 PIRSINGA U DANU

Izvor: Kurir, 10.Jun.2011, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZBUŠILI JOJ 3.200 PIRSINGA U DANU

LAS VEGAS - Igračica iz Las Vegasa Stejša Rendal (22) za jedan dan je napravila čak 3.200 pirsinga po telu kako bi se dočepala Ginisove knjige rekorda.

Igračica je prvobitno htela da izbuši 3.600 rupa po telu, ali se predomislila jer je zaključila da će je to previše boleti.

Pirsing je postavila na leđima, rukama i nogama. Uprkos suzama i bolnim grimasama, Stejša je uspela da izdrži i da obori rekord kao neko ko se tokom jedne posete studiju za pirsing najviše puta >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << izbušio.

Ljudi iz Ginisove knjige rekorda treba da potvrde njen pokušaj pre nego što rezultat postane zvaničan, a prethodni rekord je iznosio 3.100 pirsinga po tretmanu.

Vlasnica hiljade rupa na koži dopuniće svoju kolekciju sa još nekoliko stotina rupa narednih dana.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.