Izvor: Blic, 29.Feb.2024, 22:31

"IZAĐITE, OSTAVITE PRTLJAG!" Dramatičan snimak evakuacije putnika na aerodromu "Nikola Tesla" posle dojave o bombi: Ljudi trče do vrata aviona i skaču niz tobogan! (VIDEO)

Na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu večeras je stigla anonimna dojava o bombi u avionu kompanije "Air Montenegro", zbog čega su putnici hitno evakuisani.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SVI PUTNICI SU EVAKUISANI I DOBILI SU OSVEŽENJE" Za "Blic" se oglasili iz kompanije u čiji je avion stigla dojava o bombi: Otkrili sve detalje drame (VIDEO)

Izvor: Blic, 29.Feb.2024

Avio kompanija "Wiz Air" potvrdila je za "Blic" da je večeras u avionu na letu 4115 iz Beograda za Barselonu stigla anonimna dojava o postavljenoj bombi.

Nastavak na Blic...

Dramatičan snimak evakuacije iz aviona nakon dojave o bombi (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Feb.2024

BEOGRAD - Saobraćaj na aerodromu Beograd je obustavljen zbog dojave o bombi na vazduhoplovu kompanije "Air Montenegro" i još nekih kompanija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Još lažnih dojava o bombi na Aerodromu „Nikola Tesla“

Izvor: Danas, 01.Mar.2024, 19:01

U dva aviona na Aerodromu “Nikola Tesla“ u Beogradu danas je prijavljena eksplozivna naprava, a prema saznanjima RTS, dojava je bila lažna.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.