I roze je seksi (FOTO)

Izvor: Mondo, 18.Maj.2017, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I roze je seksi (FOTO)

Lepotice nam pokazale kako i u nežnim bojama može da se izgleda seksi.

Lako je biti seksi u crnoj haljini, u providnom tilu, ili kada obučete nešto od čipke. Međutim, glumice koje se prvog dana prošetale crvenim tepihom u Kanu, pokazale su kako i u belim, roze, u haljinama boje pudera, žena može da bude neodoljiva.

Pogledajte fotografije Bele Hadid:

Njenu svilenu haljinu je dizajnirao francuski modni dizajner Aleksandre Votijer, a nkit je "Bulgari". >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Mlada manekenka je i ove godine rizikovala, kao i prošle, u haljini koju i najmanji povetarac može da pomeri i nama pokaže "sve".

Isti materijal i sličnu boju je odabrala Emili Ratajkovski. Pogledajte fotografije:

Njenu haljinu, koja liči na kombinezon, dizajnirala je Simona Barbieri, a nakit je takođe "Bulgari", zbog čega su ove dve manekenke na društvenim mrežama nazvali bliznakinjama, a mnogi se pitaju - ko je koga imitirao?

Uma Turman je odabrala "Versaće" haljinu, i mnogi kažu da je njena bila najlpeša, barem kada je prvi dan festivala u pitanju.

Da li se slažete? Pogledajte fotografije:

 Pogledajte i ostale haljine na otvaranju Filmskog festivala u Kanu:

Koja vam se najviše dopada? Pišite nam u komentarima...

I dok druge šetaju haljine, jedna je došla u kombenizonu, ali joj niko nije zamerio:

Zadala težak zadatak drugim lepoticama! (FOTO)

--------------------------------------------------------------

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.