Hurem se seli u Hatidžine odaje!

Izvor: Kurir, 09.Apr.2012, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hurem se seli u Hatidžine odaje!

Mahidevran želi da nadgleda sultana, ali Ukrajinka će je preduhitriti

Ništa ne prepušta slučaju...

Hurem je čula razgovor Gulšah i Mahidevran, koje kuju plan da se presele u Hatidžine prostrane odaje, iz kojih bi mogle da nadgledaju sultana. Zbog toga je rešila da ih preduhitri!

Ukrajinka odlazi kod Sulejmana da mu kaže kako je dom u kome sada žive mali za nju, troje dece i poslugu koja je uz njih. Sultan se složio s njom da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bi trebalo da se presele, samo da nađu odgovarajuću prostoriju. Hurem koristi priliku da mu predloži baš Hatidžine odaje, pogotovo što ima terase za decu. Sultan to prihvata i naređuje Zumbul-agi da se prostorije urede za Hurem. U jednom momentu na vratima odaja susreću se Mahidevran i Hurem, koje dolaze da vide kako napreduju radovi, i tada Mahidevran saznaje da je sultan dodelio te prostorije Hurem.

U međuvremenu se u Egiptu Ahmed-paša sam proglašava sultanom i preuzima vlast, zbog čega Sulejman tamo šalje Ibrahima. Hatidžinu tugu zamenjuje sreća, jer saznaje da je trudna! Kad je radosnu vest saopštila Ibrahimu, to mu je dalo ogroman motiv da se vrati živ.

Hurem i Leo sreću se kod Hatidže. Ona mu govori da mora da ode jer, ako se sazna za njih dvoje, stradaće svi - i on, i ona, i deca, ali nije svesna da ih sa strane posmatra Sadika!

(M. K. V.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.