Humanitarno igranje predstave Zlatni lančić od bižuterije

Izvor: Story, 04.Jun.2015, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarno igranje predstave Zlatni lančić od bižuterije

Monodrama Miodraga Mija Karadžića odigraće se 9. juna u Galeriji grada Obrenovca.

foto: Story press

Humanitarno izvođenje predstave Zlatni lančić od bižuterije, sa glumcem Andrijom Miloševićem, odigraće se u Galeriji grada Obrenovca, sa ciljem prikupljanja sredstava za renoviranje Centra za kulturu Obrenovac.

Prošlo je godinu dana od katastrofalnih poplava i uz velike napore građana Obrenovca, Centar za kulturu u Obrenovcu još >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << nije renoviran i pušten u rad.

Čitav prihod od prodaje ulaznica biće doniran Centru za kulturu, sa željom da i ostali kulturni poslenici koji su gostovali u Obrenovcu daju svoj skroman doprinos i da se što pre stvori jedan ambijent u kojem će ponovo uživati publika grada Obrenovca, kao i zaposleni.

Monodrama Zlatni lančić od bižuterije prati lik Kostadina (Laleta) koji je došao u Beograd pun nada i očekivanja. Ali, kao i svaki čovek koji je zaljubljen u sebe i lak život odjedanput konstatuje da su godine prošle, a on školu nije završio i svi biznisi koje je pokrenuo propali. Lepih devojaka dosta, ali njemu ne treba žena za život već neka da ga izdržava. Neka bogata...I takva naleti...On je oduševljen računa da je prevario i nju i njenu porodicu, međutim familija bogataša ne bi bila bogata da ih takav može lako prevariti...

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.