Hrvatica u Švedskoj ostala šokirana kada je krenula u WC: “Kod njih nema…” (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 17.Mar.2024, 17:05

Hrvatica u Švedskoj ostala šokirana kada je krenula u WC: “Kod njih nema…” (VIDEO)

Društvenim mrežama ponovo se širi viralni snimak iz 2022. godine, na kojem se hrvatska tiktokerka Katarina Bačurin požalila na problem sa kojim se susrela tokom boravka u Švedskoj. Tiktokerka, koju na platformi prati više od 400.000 ljudi, posetila je svog dečka u gradu Geteborgu, a neke stvari su je neprijatno iznenadile.
Najpre joj je skrenuta pažnja da konobari ne dolaze za sto da služe goste, već za svako piće morate da ustanete da biste ga sami naručili, pa je dodala šta joj nedostaje: „U Švedskoj mi nedostaje naša obična kafa sa mlekom iz kafića, jer oni to nemaju – imaju kafe latte, koji su u suštini tri šota espresa i gomila mleka.”
@bacvica
Grad u kojem se nalazim je Göteborg #bacvica...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.