Izvor: Luftika.rs, 27.Mar.2023, 14:31

Horor u Beogradu: Otac iz pakla ćerku (8) godina držao kao roba, ženu pretukao

Vest da je devojčica (8) nađena „jedva živa“ u stanu na Zvezdari, a koju je, kako je rečeno za portal Telegraf, otac Uroš Pašalić (37) sve vreme zlostavljao i držao zaključanu, potresla je Srbiju.
Komšije „oca iz pakla“, kažu da on tu živi već 10 godina i da je stan iznajmljen, da su svi znali da je unutra dete, ali da su se plašili.
– On i ta žena, Ivana (45) koja je živela sa njim, oboje su narkomani, znali smo da je dete unutra, ali niko nije smeo da prijavi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Plašili smo se…
Pre dve nedelje smo čuli čudne zvuke, a onda smo videli plavušu kako ide sa masnicama, bio je mrak, ali mislimo da je to bila Ivana.
On u tom stanu živi 10 godina, iznajmljuje ga. Svi smo bili u strahu od njega. Hitna pomoć je uzela dete pre tri dana, mala je bila u vidno lošme stanju. Strašno… – pričaju komšije.
Za Urošem Pašalićem (37) sa Zvezdare raspisana je potera nakon što je, kako je rečeno za Telegraf, njegova supruga Ivana L. (45) sa razbijenim nosem i podlivima ispod oka došla u policijsku stanicu i prijavila ga za nasilje.
– Ona je došla sva isprebijana i krvava. Prijavila je da ju je Uroš pretukao, da nasilje traje i da je u stanu devojčica koja ima 8 godina i koju drži kao roba.
Policija Palilula je otišla na mesto i zatkela strašan prizor. Dete je spaseno, a on je pobegao – rekao je sagvornik iz istrage ovog slučaja.
Inače, ona je izjavila da ju je Uroš glavom udario u nos i da je tako zadobila prelom.
Oglasilo se Prvo osnovno javno tužilaštvo Nakon što je dežurni zamenik Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu obavešten o nasilju nad partnerkom i detetom koje se dogodilo na GO Zvezdara, naloženo je zadržavanje osumnjičenog, međutim kako se isti dao u bekstvo, dat je nalog za raspisanje potrage.

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"VIĐALI SMO PLAVU ŽENU KAKO SEDI NA STEPENICAMA I PLAČE" Komšije otkrile nove detalje o jezivom zlostavljanju devojčice (8) sa Zvezdare: "Čuli smo KRIKE IZ STANA, nismo znali da je to dete"

Izvor: Blic, 28.Mar.2023, 08:06

Tragična sudbina devojčice (8) sa Zvezdare, koju je otac držao kao roba u stanu, uznemirila je čitavu Srbiju. Sada se pojavljuju novi, užasni detalji iz života ove razorene porodice. Kako otkrivaju komšije, majku devojčice (8) su poslednji put videli pre tri godine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.