Horor: Ne kupujte ovu igračku!

Izvor: Mondo, 24.Nov.2015, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor: "Ne kupujte ovu igračku!"

Hit igračka koju su mnoga deca poželela od ovogodišnjeg Deda Mraza, mnogima je već presela...

Foto: YouTube

  "Njena kosa je bila do guze, a sada je jedva do brade! Imala sam sreću da spasim barim toliko", samo je jedan od komentara koji se ovih dana mogu pročitati na onlajn sajtovima koji prodaju "Bunchems" - igračku koja se sastoji od gomile plastičnih loptica, koje deca mogu da ređaju po žejli i tako budu kreativni i prave različite oblike.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />Igračka, koju proizvodi kompanija Spin Master, na tržištu se pojavila početkom ove godine, i brzo je postala veoma popularna među decom različitog uzrasta.

Međutim...

"Loptice su završile u kosi moje ćerke i jedini način da ih izvadim bio je da dete ošišam", rekla je za Buzzfeed jedna od mnogih ljutih majki, koje su ovu igračku morale da bace u đubre, a svoju decu odvedu kod frizera, nakon incidenta sa lopticama u kosi.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU:

Internet je pun horor priča koje opisuju loše iskustvo dece i roditelja koji su kupili "Bunchems".

"Moja ćerka je plakala i molila me da je ne šišam, ali je bilo nemoguće sve te loptice bezbolno izvući iz kose", napisala je mama koja je, kako kaže, odsekla plavu dugu kosu svoje ćerke.

"Četiri sata bola i 200 dolara za frizera - ta igračka nije vredna toga", napisao je na sajtu Amazon, besni tata.

Šta na sve to kaže proizvođač "đavolskih loptica"?

"Na pakovanju jasno piše da nisu za kosu, a nigde nije prikazano da se kuglice stavljaju na glavu", kažu u Spin Masteru, a objavili su i video uputstvo – kako da se loptice bezbolno izvuku iz dečije kose:



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.