Hobit: Bitka pet armija oborio sve rekorde

Izvor: Story, 16.Dec.2014, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hobit: Bitka pet armija oborio sve rekorde

Odlučujuće poglavlje Tolkinovog klasika pogledalo preko 50.000 gledalaca u Srbiji.

Hobit, foto: Promo

Hobit: Bitka pet armija donosi spektakularno razešenje pustolovina Bilba Baginsa, Torina Hrastoštita i Patuljačke družine koji su preotevši domovinu od zmaja Šmauga nehotice poslali smrtonosnu silu na okolni svet. Razgnevljeni Šmaug sada ognjem i plamenom saleće nezaštićene stanovnike Srednje zemlje, dok Torin opsednut >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << ponovo stečenim blagom žrtvuje prijateljstvo i čast kako bi bogatstvo sačuvao samo za sebe. Bilbo će morati da učini sve ne bi li ga urazumio, pri tom će dovesti sebe i druge u još veću opasnost.

U filmu Hobit i pet armija u glavnim su ulogama Martin Friman, Luk Evans, Kejt Blanšet i  Orlando Blum, Jan Mekkeleln, Kristofer Li i Ričard Armitaž.

Požurite i pogledate ovo filmskom remek delo po prvi put u Srbiji u HFR 3D tehnologiji, a do tada pogledajte delić atmosfere sa premijernih dana prikazivanja filma gde su se članovi udruženja Valinor družili sa publikom u bioskopima i još više ih upoznali sa Srednjom Zemljom i njenim junacima.

 

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.