Hari Varešanović: Najlepši je osećaj biti deka

Izvor: Story, 01.Nov.2015, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hari Varešanović: Najlepši je osećaj biti deka

Pop zvezda Hari Varešanović govori o emocijama koje su ga obuzele prošle nedelje kada mu je ćerka Nađa podarila još jednog unuka kome je dala ime Khan, a čijem rođenju se najviše obradovao petogodišnji brat Ishak

foto: Marko Poplašen, privatna arhiva

Popularni Sarajlija lirskog vokala Hari Varešanović (54) svojim ljubavnim stihovima u čiju izvedbu je utkao neverovatno snažnu emociju, duže od tri decenije čini srećnim mlade, ali one u zrelijim, pa i ozbiljnijim >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << godinama. S druge strane, jednako uživa i kada se reflektori pogase i kada siđe sa scene i u toplini porodičnog doma svojim najdražim pevuši dečje pesmice, a njegova sreća tada postaje potpunija i produbljena. Ranije je na taj način uspavljivao i budio svoju decu, ćerku Nađu (28) i sina Damira (19) koje je dobio u prvom braku sa suprugom Aidom i vanbračnog naslednika Maka (21), a sada unuke, petogodišnjeg Ishaka i malenog Khana koji se rodio prošle nedelje. Stariji sin njegove ćerke bio je dodatni razlog zbog koga je Hari već drugu sezonu zaredom prihvatio da bude član žirija muzičkog takmičenja Pinkove zvezdice u kom su neki od učesnika tek nešto stariji od njegovog prvog unuka. Vest da se njegova naslednica porodila u Nemačkoj, gde živi sa suprugom, i da je njegova porodica postala brojnija za još jednog člana, Harija je zatekla u rodnom Sarajevu.

- Prvi put pre pet godina imao sam to zadovoljstvo da se veselim sa svojim prijateljima i članovima porodice povodom rođenja prvog unuka, i zaista to je možda i najlepši osećaj i povod za veselje. Ni ovoga puta nije izostala fešta, tako da sam slavio sa svojom najdražim ljudima, koji su zajedno sa mnom podelili najlepše emocije povodom rođenja drugog unuka. Khanu su ime birali njegovi mama i tata, a meni se veoma dopada – govori u jednom dahu ponosni deda, koji ne krije žal za tim što sa svojim naslednicima ne provodi više vremena.

- Moja ćerka zajedno sa suprugom i sinovima živi u Nemačkoj, tako da nisam u mogućnosti da sa svojim najmlađim naslednicima provodim onoliko vremena koliko bih to voleo, ali zato koristimo sve prednosti doba u kom živimo i moderne komunikacije. Naravno kada sam u mogućnosti oslazim da ih posetim, a i oni vole da dođu kod svog dede – ističe Hajrudin, koji s posebnim zadovoljstvo govori o talentima svog starijeg unuka.

- Ishak danas ima pet godina i moram vam reći da je to sada već ozbiljan uzrast. Upoznat je s time šta radim, na internetu gleda moje spotove, kako novije, tako i one s početka karijere. A obožava da me vidi u Pinkovim zvezdicama, koje prati s posebnim žarom, pa i sam pokazuje talenat za muziku i za pesmu. Ipak nema nameru da se prijavljuje za neku od narednih sezona ovog takmičenja, na prvom mestu zbog toga što živi van našeg regiona – ističe pevač, čija solo karijera ne trpi zbog njegovog angažmana u gledanoj muzičkoj emisiji televizije Pink.

- Uveliko završavam s radom na novom albumu, koji nastaje u studijima u Sarajevu, Zagrebu i Beogradu, tako da je i glavni grad Srbije, jedan od centara mog delovanja pa me česti dolasci na snimanja ne usporavaju kada je reč o stvaranju novih numera. Nadam se da album uskoro biti gotov i da ću ga napokon predstaviti publici – zaključuje Hari.

Pišu: Danilo Mašojević, Saša Tošić

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.